tirsdag 10. januar 2012

Albury og Canberra

Det er ganske vanskelig å finne billig overnatting, men på vei til Melbourne fant vi et "hotell" med det velklingende navnet Albury Crown Hotel Motel. Veldig billig og veldig trangt, men en smule sjarmerende. (Om en ser vekk fra det skiten gulvteppet, spindelvevet og mangel av glass i vinduet på badet...)
På vår vei mot Melbourne lå vi veien innom hovedstaden Canberra. Av en helt uforståelig grunn, har Petter hatt et eksotisk bilde av denne byen: Palmer, hus i kolonistil og strender... FEIL! Byen er full av flotte statlige bygninger, brede og bilvennlige avenyer og store, nærmest sterile grøntområder. Selv etter et lite lunsjstopp med kort sightseeing, vil vi påstå at denne byen er blottet for sjarm.
Aveny i Canberra
Toppen av Parlamentsbygningen.

1 kommentar:

  1. Selv om hotellet ikke hadde mange stjerner ser det ut som guttene har stjerner i øynene. En fantastisk glad guttegjeng. Veldig kjekt å se at dere får med dere en masse. Klarer vel ikke å fordøye alt, men dere får gjenoppleve alt gjennom bloggen når dere kommer hjem. Fortsatt god tur. Masse klemmer

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar her: