tirsdag 3. januar 2012

Nyttårsaften 2011!

Hva skulle vi gjøre på Nyttårsaften i Sydney? Hjemmefra prøvde vi å booke noen restauranter, men det billigste alternativet lå på rundt kr. 10 000,- for oss 4, så vi sto over...  Restaurantene i Sydney som har utsikt til fyrverkeriet kan ta blodpriser denne kvelden.  Vel, fyrverkeriet skulle vi se og vi fikk informasjon om at vi måtte være tidlig ute om vi skulle få et godt utkikkspunkt. Campbells Cove ligger mellom Operahuset og Harbour Bridge, og er ett av de beste stedene, så her skulle vi stå!
Vi kjøpte snacks og brus og stilte oss opp (lå oss ned...) kl. 15.30. God plass som dere kan se.
Men plassen ble mindre og mindre etterhvert. 17. mai i Bergen eller konsert på Koengen er ingenting mot så tett som vi sto da det nærmet seg midtnatt. Et snev av klaustrofobi meldte seg hos undertegnede. Det ble i tillegg betraktelig kjøligere og vi ble trette, så vanvittig trette. (Jetlag!!) Noen måtte ta seg en liten lur:
Men så:

Et spektakulært og storslagent fyrverkeri som vi aldri har sett maken til! Cirka 1, 5 millioner mennesker var i Sydneys gater denne natten for å oppleve tidenes fyrverkeri! 8, 5 timers venting på et kaldt fortau var absolutt ikke bortkastet. Mange vennlige, tolerante og pratsomme australienere rundt oss gjorde kvelden enda mer hyggelig.

GODT NYTT ÅR til vår kjære familie og våre flotte venner!
Anette & co.


1 kommentar:

  1. GODT NYTTÅR kjære dere alle. Vi "benket" oss foran TV-skjermen kl. 14.00 og så det fantastiske fyrverkeriet på Nyhetskanalen. (Det var direkte overføring fra Sydney.) Fantastisk flott på skjermen, men sikkert mye finere i virkeligheten. Klem

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar her: