tirsdag 10. januar 2012

Melbourne

Om vi ikke fant Canberra innbydende, ble vi fort begeistret for Melbourne. Pulserende byliv, variert arkitektur, mange trikker i gatene, kulturell miks som er helt herlig, men ryddig. Chinatown på den ene siden - Little Italy på den andre, og i mellom finner man topp moderne kjøpesentre med siste mote. David Jones og Myers er shoppinggallerier som enkelte i familien er blitt glad i. Forståelig, mange fristelser her. Mange flotte parkanlegg og en av verdens største dyrehager. Her burde vi hatt flere dager. Været kunne nok gjerne vært litt bedre, men når vi hører hvordan været er i Europa nå, kan vi vel ikke klage :-)



Sander og selen.

Kjapp rast i rolig arkadeatmosfære.

Petter :)


3 kommentarer:

  1. Det er hyggelig å følge deres ferd "down under. " Dere kommer liksom litt nærmere oss enn dere faktisk er på den måten. Gleder oss til neste innlegg;)

    SvarSlett
  2. Dere er syyyyyyyyyykt heldige! Misunner dere kjempe mye! <3

    Klem Marthe (:

    SvarSlett
  3. KJære alle sammen! Først av alt - grattis med overstått bursdag, Petter! Årets feiring overgår vel det meste?? Dere er så utrolig flinke til å skrive reisebrev til oss her hjemme i kalde nord hvor halve Bergen ligger strøken med influensa. Vi koser når vi leser om opplevelsene deres. Nå har mørket senket seg over fredagskvelden, og det nærmer seg tid for å få hjemmepizzaen i ovnen og nyte en deilig frihelg. God helg til våre kjære Åsanestriler i kengurulandet <3

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar her: